DOGODEK

Dan z Aswathom Damodaranom: Pot ocenjevalca vrednosti podjetij

Aswath Damodaran

Stern School of Business, New York

Vodilni strokovnjak na področju vrednotenja podjetij v svetovnem merilu po 9. letih ponovno v Sloveniji

KDAJ in KJE ?

Datum: 27. Junij 2019, od 9.00 d0 17.00

Kraj predavanja: Klub Cankarjevega doma v Ljubljani (Prešernova cesta 10)

Predavanje bo v angleškem jeziku!

Komu je predavanje namenjeno:

Vsem, ki se neposredno ali posredno srečujejo z ocenjevanjem vrednosti podjetij – sodnim izvedencem in cenilcem za vrednotenje podjetij, pooblaščenim ocenjevalcem vrednosti podjetij, ocenjevalcem stvarnega premoženja, direktorjem podjetij, finančnim direktorjem in računovodjem, finančnim analitikom, upravljalcem premoženja, privatnim in državnim institucijam, ki se ukvarjajo z upravljanjem premoženja ter M&A aktivnostmi, revizorjem, bančnikom, odvetnikom, študentom.

Vpisanim v register sodnih izvedencev in cenilcev ali pooblaščenih ocenjevalcev vrednosti bodo izstavljena potrdila za uveljavitev ur izobraževanja.

Vsebina predavanja:

Aswath nas bo popeljal skozi vse točke, ključne pri ocenjevanju vrednosti podjetij, izpostavil bo “driverje” vrednosti v podjetju, denarni tok, strošek kapitala, deželno tveganje, pribitke in odbitke na ocenjene osnovne vrednosti, opozoril na zmote v ocenjevanju in vztrajnost prakse in predstavil pogled na “dobro” vrednotenje.

Cena:

Udeležnina na predavanju znaša 297 EUR.

Za sodne izvedence in cenilce za vrednotenje podjetij ter za pooblaščene ocenjevalce znaša 249 EUR.

Nakazilo na račun Slovenskega društva sodnih izvedencev in cenilcev SI56 6100 0001 9094 991 pri Delavski hranilnici d. d., vsaj tri dni pred začetkom predavanja.

Organizator dogodka:

Slovensko društvo sodnih izvedencev in cenilcev za vrednotenje podjetij, ob sodelovanju Ekonomske poslovne fakultete Maribor